Over

In 2013 is Michiel Buningh gestart met Reesingh Advies.

michiel buningh klein

Michiel over zijn passie voor prestatieverbetering:

 

De rode draad van het werk dat ik met erg veel plezier doe is het vinden en benutten van verbeterpotentieel bij en met opdrachtgevers. Ik geloof dat succes bij verbeteren vooral bestaat uit het samenwerken aan heldere en zakelijke doelstellingen. Energie, vertrouwen en lef zijn vervolgens nodig om ideeën en plannen om te zetten in resultaten en een cultuur van continu verbeteren.

Inzicht door ervaring, een positieve en praktische instelling en enthousiasme neem ik daarbij mee.

 

Consulting.nl over Michiel Buningh:

Michiel heeft zich na zijn studie bedrijfskunde ontwikkeld tot een veelzijdige verandermanager, met ruimt 15 jaar ervaring in verander-, lijn- en commercieel management. Sinds 2000 begeleidt Michiel grootschalige verandertrajecten, waarbij verschillende disciplines samenkomen. Michiel richt zich daarbij vooral op ontwikkeling van nieuwe bedrijfsactiviteiten, het optimaliseren van dienstverlening en het ontwikkelen en doorvoeren van performance verbetering. In het verleden werkte hij voor adviesbureaus Odin Change Management, Accenture, Oracle en Capgemini. 

Michiel begon zijn carrière bij Capgemini in 1995, waar hij circa 2 jaar werkte als management en ICT consultant. In september 1997 maakte hij de overstap naar Oracle, waar hij Account Manager werd voor o.a. de Media industrie en eBusiness oplossingen. In augustus 2000 begon de adviseur bij Accenture, waar 7 jaar werkte. Bij Accenture voerde hij o.a. opdrachten uit op het gebied van project management (UPC), channel strategie en call center implementatie (Eneco), business proces design (De Telegraaf) en Business Process Outsourcing (ING). In 2007 is hij als Business Development Manager 1,5 jaar gaan werken bij International SOS, de organisatie die wereldwijd SOS nummers verzorgt en beheert. Sinds november 2008 is hij verbonden geweest aan Odin Change Management. In de circa 3 jaar bij Odin werkte Michiel op verschillende verandermanagement, lean management en interim management opdrachten voor gemeenten en zorginstellingen. Via Morgens (voorheen DOC Advies, drivers of change) heeft hij zijn ervaring met programma-management, verandering en Lean verdiept.

Meer informatie Michiel Buningh op LinkedIn